Despre proiect

Construcții civile și amenajări

M3 ConDesign realizează diverse tipuri de construcții și amenajări. Pornind de la construcții de case la roșu și până la construcții de case la cheie, calitatea și prețul serviciilor noastre sunt ireproșabile.

Compania noastră execută de asemenea diverse amenajări interioare și exterioare la cererea beneficiarului.

Construcții case la roșu

Putem executa construcții de case la roșu, în funcție de nevoile și preferințele clientului nostru. Construim atât după proiectul clientului, cât și după proiectele proprii. În cazul unui contract de construcție case la roșu, nu sunt incluse finisajele interioare și exterioare, și nici instalațiile aferente. Construcția caselor la roșu cuprinde excutarea fundației, ridicarea pereților și a structurii acoperișului. După turnarea fundației se execută structura de rezistență compusă din stâlpi de beton armat, conform calculelor de rezistență, si din plăcile/planșeele din beton armat, pentru delimitarea nivelurilor. Putem executa case la roșu utilizând materiale precum BCA, cărămidă Porotherm, cărămidă GVP, sau cărămidă plină. La cererea clientului putem utiliza și alte tipuri de materiale.

Construcții case la cheie

Executăm construcții de case la cheie în funcție de nevoile și preferințele clientului nostru. Construim atât după proiectul clientului, cât și după proiectele proprii. Dacă doriți să aveți propria casă, noi vă putem ajuta să vă împliniți visul. Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de construcția casei, iar dumneavoastră nu va trebui decât să vă mutați în casă nouă. Casele la cheie sunt clădiri complet finisate în interior și exterior: toate instalațiile electrice și sanitare, pardoselile, faianta, gresia si vopselele sunt incluse.

Servicii incluse pentru Construcție Case la Cheie:

Finisaje exterioare

învelitoare acoperiș
uși și ferestre
tencuieli exterioare
termoizolație din polistiren expandat
la cererea beneficiarului putem executa diferite tipuri de finisaje exterioare

Finisaje interioare
tencuieli interioare
placări cu gresie și faianță
uși interioare
placări cu parchet
la cererea beneficiarului putem executa diferite tipuri de finisaje interioare

Instalații sanitare
canalizare
chiuvete
cade
dusuri
vase toaletă
robineți și racorduri
la cererea beneficiarului putem monta și alte tipuri de instalații sanitare

Instalații termice
centrală termică
calorifere/radiatoare
racorduri
la cererea beneficiarului putem implementa și alte tipuri de instalații termice

Instalații electrice
întrerupătoare
prize
rețea electrică
la cererea beneficiarului putem implementa diferite instalații electrice

Amenajări interioare și exterioare

Executăm o gamă variată de servicii în domeniul amenajărilor interioare și exterioare. Toate lucrările sunt realizate la cel mai înalt nivel al calitatății, folosind echipamente și materiale moderne, ce duc la obținerea unor costuri minime și în același timp, asigurând o calitate deosebită.

Servicii amenajări interioare și exterioare:

Tencuieli
Glafuri
Placare cu faianță și gresie
Placare cu plăci de gips carton
Montare tavane false
Vopsele lavabile
Termoizolații
Hidroizolații
Instalații sanitare și electrice
La cererea beneficiarului putem executa și alte tipuri de amenajări interioare și exterioare

Proiectare

M3 ConDesign asigură proiectare de rezistență pentru construcții industriale (hale, hale industriale, hale metalice, hale din beton armat sau mixte, hale pentru producție sau hale pentru depozitare, hale logistice sau centre de logistică, sedii de firme cu spații de producție), construcții civile (magazine, spații comerciale, supermarketuri, hypermarketuri, centre comerciale, centre de retail, parcuri comerciale, parcuri de retail, clădiri de birouri, showroomuri, hoteluri, școli, săli de sport, blocuri de locuințe, pensiuni, vile, case și căsuțe de vacanță, locuințe familiale individuale sau colective, duplexuri, triplexuri, ansambluri rezidențiale), construcții agricole (hale zootehnice, hale de producție agricolă, hale de depozitare produse agricole) și construcții speciale (pasarele, structuri publicitare de tip panou, unipol, totem, rezervoare, buncare, structuri metalice diverse, alte structuri deosebite).

De asemenea, M3 ConDesign poate asigura prin colaboratori de o reală calitate realizarea lucrărilor de proiectare și pe alte specialități din construcții (topografie, geotehnică, arhitectură, instalații, drumuri, poduri, design interior, etc.), cu sau fără obținerea verificării proiectelor de la verificatori atestati MLPAT. Rapid și la preț minim.

Ca urmare, biroul de proiectare al M3 ConDesign oferă servicii de proiectare generală, completă, în construcții industriale, civile, agricole și speciale.